sanlem-krediet.com

OVER ONS

Over ons

Waarom kiezen voor SANLEM KREDIET?

SANLEM KREDEIT heeft zich gepositioneerd als de referentiepartner voor managers die op zoek zijn naar oplossingen voor de financiering van hun materieel, zonder een beroep te hoeven doen op hun bankpartners of hun cashflow.

SANLEM KREDEIT is ontstaan uit een eenvoudige vaststelling: de banken beantwoorden steeds minder aan de financieringsbehoeften van hun professionele klanten, terwijl de dynamiek en de groei van elke onderneming afhangen van regelmatige investeringen, in het bijzonder in materieel.

Altruïsme

We geloven er heilig in dat door jou te helpen ontwikkelen, we ook onszelf ontwikkelen. Daarom kom jij altijd op de eerste plaats in ons denken.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaar omdat we onze afspraken nakomen. Ons doel is om de speler te zijn die je zoekt, degene die, aan jouw zijde, er op uit trekt, risico's neemt en onder alle omstandigheden dezelfde blijft. Betrouwbaar.

Dapperheid

Dapperheid is het tegenovergestelde van angst. Dapper zijn impliceert de bereidheid om dingen te doen ondanks de risico's. Hoe durf je een inkooporder te financieren! Maar stoutmoedigheid is ook een berekend risico

325

Miljoenen toegekend

+ 10000

tevreden klanten

95%

klanttevredenheid

24 uur

Snelle doorlooptijden

The Team

Our Experts

Mike Rich

Lead Architect

Jenny Smith

Head Engineer (US)

George Doe

Head Engineer (CN)

Maria Jay

Head Engineer (AU)

Bouw je dromen

De beste activa tot uw dienst

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash

Ons doel

Ons doel is om particulieren, kleine bedrijven en KMO's gemakkelijk toegang te geven tot financiering voor hun bedrijfsmiddelen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u al onze expertise aanbieden om het succes van uw projecten te garanderen.

headway-NWmcp5fE_4M-unsplash

Uw voordelen

Dankzij onze oplossingen kunt u zich meer concentreren op uw bedrijf. Uw werkkapitaal kan ook sneller en efficiënter worden gemobiliseerd en u kunt kosten besparen.

annie-spratt-sggw4-qDD54-unsplash

Onze ambities

Een constante drang om buiten de gebaande paden te denken, dankzij het verlangen om onszelf te overtreffen dat onze teams leidt bij het aanbieden van innovatieve financieringsoplossingen en nul fouten in de kwaliteit van de dienstverlening.

Wat onze klanten zeggen

Getuigenissen

Peter Van Damme

"Ik wil graag mijn dank betuigen aan SANLEM KREDIET voor hun uitstekende online leenservice. Ik was aangenaam verrast door de snelheid en efficiëntie waarmee ze mijn aanvraag behandelden. Hun team was zeer professioneel en attent, beantwoordde al mijn vragen en hielp mij de beste kredietoptie voor mijn behoeften te vinden. Dankzij SANLEM KREDIET kon ik zonder problemen het geld krijgen dat ik nodig had om mijn projecten te voltooien. Ik zou hun diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en transparante online lening."

Sofie De Vries

"Ik ben zeer tevreden over de online lening diensten van SANLEM KREDIET. Dankzij hun gebruiksvriendelijke platform en vereenvoudigde proces kon ik snel en gemakkelijk een lening aanvragen, zonder dat ik persoonlijk naar de bank hoefde te gaan. Bovendien stond hun klantenservice altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en mij door het proces te begeleiden. Ik kreeg een lening met gunstige voorwaarden en kon dankzij hen mijn persoonlijke projecten uitvoeren. Ik zou SANLEM KREDIET aanraden aan iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en betrouwbare leningoplossing."

Jan Janssen

"Als tevreden klant van SANLEM KREDIET wil ik graag mijn waardering uitspreken voor hun uitstekende service. Ze maakten het online lening aanvraagproces eenvoudig en probleemloos. Ik was onder de indruk van hun reactiesnelheid en professionalisme in elke fase, van het indienen van mijn aanvraag tot het ontvangen van het geld op mijn rekening. Bovendien waren de terugbetalingsvoorwaarden duidelijk en flexibel, waardoor ik mijn terugbetalingen gemakkelijk kon beheren. Ik ben heel blij dat ik voor SANLEM KREDIET heb gekozen en ik zou hen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare online kredietverstrekker."

Annelies Vermeulen

"Ik wil graag mijn zeer positieve ervaring met SANLEM KREDIET delen. Hun online leenservice was uitzonderlijk en bood ongelooflijk veel gemak en flexibiliteit. Dankzij hun gebruiksvriendelijke interface kon ik binnen enkele minuten een lening aanvragen. Daarnaast stond hun support team altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en mij te voorzien van accurate en nuttige informatie. Dankzij SANLEM KREDIET kon ik snel en probleemloos aan het benodigde geld komen. Ik ben zeer tevreden over hun service en zou hen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare online kredietverstrekker."

Retour en haut